Ajuntament

Tràmit amb certificat Calendari Fiscal 2024

Whatsapp Correu

Podeu consultar el Calendari Fiscal del 2024, on trobareu els tributs més importants que l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona recapta per l’Ajuntament de Viladecavalls.

Si accediu per internet, recordeu que podeu marcar els tributs del vostre interès i descarregar les dates al vostre gestor de calendari. Podeu consultar el calendari fiscal en aquest enllaç

CONSELLS PER RECORDAR LA DATA DE PAGAMENT:

OBTENIR DOCUMENT PER PAGAR IVTM o IBI, si durant el període de pagament no has rebut el document per pagar, l'has de sol·licitar a Obtenir duplicat per pagar IVTM o IBI (el podràs imprimir al moment sense necessitat de firma electrònica).

ALTRES TRIBUTS PENDENTS DE PAGAR, a l'opció Tributs pendents de pagar (el podràs imprimir al moment si disposeu de firma electrònica).

En aquest tràmit pots consultar els tributs i altres ingressos que el dia d'avui, es troben dins dels períodes de pagament, en voluntària o en via executiva, i figuren pendents de pagar.

DOMICILIAR ELS TEUS TRIBUTS al següent enllaç

L'Ajuntament de Viladecavalls fracciona el pagament d'alguns impostos o taxes en diversos terminis, si els tens domiciliats. Si vols gaudir d'aquest avantatge, hauràs de trametre la domiciliació 30 dies abans de l'inici del període de pagament voluntari o de la data de càrrec de la primera fracció si aquesta és anterior a l'inici de l'esmentat període. És a dir, si la voluntària s'inicia el dia 5 d'abril, l'ordre de domiciliació ha de tramitar-se abans del 5 de març. Si l'ordre arriba en data posterior, però dins dels termini establert per a la resta de tributs, la domiciliació s'efectuarà, però els efectes del fraccionament del pagament no s’aplicarà fins a l'any següent.

OBTENIR UNA CÒPIA DELS REBUTS O TRIBUTS JA PAGATS al següent enllaç

En aquest tràmit pots consultar els tributs i altres ingressos que, a data d’avui, figuren com a pagats, emesos durant l'any en curs i els 3 anys anteriors, és a dir, des de l'1 de gener de fa 3 anys fins al dia d'avui.

Tramitació

Ajuntament de Viladecavalls
C/ Antoni Soler i Hospital, 7-9
08232 Viladecavalls
Telèfon: 93 788 71 41
Podem ajudar-te?
Tancar
Baner Flotant Quadrat Telf Email
Projecte desenvolupat per Projecte desenvolupat per eCityclic i Proyecto web desarrollado por Semic