Ajuntament

Tràmit informatiu Participació a la Cavalcada de Reis

Whatsapp Correu
Si vols participar en la Cavalcada de Reis de Viladecavalls com a patge, rei o col·laborant tècnicament, presenta la teva sol·licitud d'acord amb els Criteris d'inscripció i selecció que regulen la convocatòria.

Tramitació

Qui el pot demanar?

S’hi poden inscriure totes les persones que hagin complert l’edat indicada a la modalitat escollida. Només s'admetrà una inscripció per persona a una única modalitat.

Les modalitats d’inscripció són les següents: 

  1. Patgessa Martina a partir de 18 anys ( complets a data 1 de gener de 2023). Amb la vestimenta apropiada que proporcionem des de l’Ajuntament, caldrà que acompanyi la comitiva de reis als actes del campament reial, del dia 27 de desembre de 2023 i a la cavalcada del dia 5 de gener de 2024.
  2. Reis a partir de 18 anys ( complets a data 1 de gener de 2023). Amb la vestimenta apropiada que proporcionem des de l’Ajuntament, aniran presidint la comitiva reial del dia 5 de gener de 2024.
  3. Patges Carrossa a partir de 4r ESO o superiors. En funció de l’alçada i l’edat se situaran a la carrossa de la patgessa Martina o bé a la dels Reis i acompanyaran en tot moment a SSMM. Els reis Mags d’Orient durant els actes del campament reial, del dia 27 de desembre de 2023 i a la cavalcada del dia 5 de gener de 2024. 
  4. Col·laboracions tècniques A partir de 18 anys (complets a data 1 de gener de 2023). Durant el recorregut de la Cavalcada, s’encarregaran de qualsevol altra funció tècnica de col·laboració amb l’organització.  

Com es pot demanar?

Les persones interessades hauran de complimentar aquesta butlleta de participació.

Quan es pot demanar?

Des del 23 de novembre i fins al 5 de desembre de 2023, ambdós inclosos.

Servei

Cultura.

Documentació que cal aportar

No es requereix cap documentació per presentar la sol·licitud. Els menors d'edat que tinguin confirmada la plaça hauran de presentar una autorització del progenitor que autoritza la participació. 

Més informació

Un cop revisades totes les inscripcions, es farà la distribució corresponent, prioritzant les persones de major edat.
 
Finalitzat el termini d’inscripció, l’organització trametrà un correu electrònic a les persones interessades, confirmant la selecció de la inscripció i l’hora i el lloc de la reunió informativa.
 
Les persones inscrites no seleccionades formaran part d’una reserva per a baixes i noves necessitats.
 
Participar com a patge o patgessa en la Cavalcada de Reis implica la cessió de drets d'imatge a l'Ajuntament de Viladecavalls per la difusió de fotografies i videos a qualsevol mitjà.
 
La distribució dels patges per carrosses la decidirà l'Ajuntament i es comunicarà el dia de la reunió.
 
Els joves que cursin estudis inferiors a 4t ESO tindran l'opció de participar sempre i quan quedin places disponibles.
Ajuntament de Viladecavalls
C/ Antoni Soler i Hospital, 7-9
08232 Viladecavalls
Telèfon: 93 788 71 41
Podem ajudar-te?
Tancar
Baner Flotant Quadrat Telf Email
Projecte desenvolupat per Projecte desenvolupat per eCityclic i Proyecto web desarrollado por Semic