Ajuntament

Tràmit amb certificat Sol·licitud de Certificat IdCAT Mòbil

Whatsapp Correu

Aquest tràmit et permet sol·licitar el certificat de l'idCAT Mòbil. Es tracta d'un servei d'identificació digital, basat en l'enviament de paraules de pas d'un sol ús al teu telèfon mòbil i amb el qual pots identificar-te i signar l'enviament d'un formulari per tramitar la majoria de sol·licituds dels ajuntaments de Catalunya i la Generalitat, des de qualsevol mòbil, tauleta o ordinador.

Tramitació

Qui el pot demanar?

Qualsevol persona major de 16 anys, interessada en relacionar-se telemàticament amb organismes i entitats, i realitzar transaccions que requereixen identificació. 

Com es pot demanar?

L'enllaç et dona accés a la pantalla d'identitats del CAOC on hauràs d'escollir una d'aquestes dues opcions:

1-  L’opció "Alta sense certificat" la pots utilitzar només si disposes de DNI, NIE i targeta sanitària individual (TSI)o titular/beneficiari de MUFACE.

Has d’acreditar la teva identitat aportant el número i la data de caducitat del teu DNI, la data de naixement i el codi de barres de la teva Targeta Sanitària Individual (TSI). 

En la pantalla següent et demanarà el telèfon mòbil, a efectes d'identificació i gestió d'avisos, així com el correu electrònic i el codi postal. Posteriorment, t'enviarà una contrasenya d'un sol ús al mòbil que hauras d'introduir per finalitzar l'alta al registre.

Posteriorment, rebràs una carta de confirmació al domicili on constes empadronat. Aquesta és una mesura addicional per garantir la no suplantació.

2-  L’opció "Alta amb certificat digital" es pot fer si ja disposes d’un certificat digital.

El certificat ha d'estar vigent i  emès per una entitat classificada pel CAOC. Pot ser un certificat digital de persona física; un certificat digital corporatiu de persona física o certificat digital corporatiu de persona física representant.

3,. Alta per videoconferência. 

  • PRESENCIALMENT.

El registre presencial és obligatori per a les persones que no tenen la nacionalitat espanyola. Podeu consultar les oficines on fer el tràmit presencial a l'enllaç:

Informació IDCAT Oficines presencials

Quan es pot demanar?

Durant tot l'any.

Cost?

Gratuït.

Servei

Atenció a la Ciutadania.

Termini màxim per resoldre i notificar

Immediat.

 

Documentació que cal aportar

•  Original del document acreditatiu d'identitat  en vigor (DNI,NIE,Passaport, Targeta de residència comunitària,Document identificar d'un país de la Unió Europea) 

• TSI: Targeta Sanitària Individual del CatSalut

La persona interesada o qui la representi es responsabilitza de la veracitat dels documents aportats, d'acord amb l'article 28.7 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques.

 

Normativa

Sentit del silenci

Per la naturalesa del tràmit no es contempla

Recursos

Per la naturalesa del tràmit no es contempla

 

 

Més informació

Llei 59/2003, de 19 de desembre, de signatura electrònica.

• Normativa genèrica relacionada amb la tramitació

Podeu modificar les dades del vostre IdCAT Mòbil o obtenir més informació a l'enllaç enllaç

Ajuntament de Viladecavalls
C/ Antoni Soler i Hospital, 7-9
08232 Viladecavalls
Telèfon: 93 788 71 41
Podem ajudar-te?
Tancar
Baner Flotant Quadrat Telf Email
Projecte desenvolupat per Projecte desenvolupat per eCityclic i Proyecto web desarrollado por Semic