Ajuntament

Tràmit amb certificat Queixes i Suggeriments

Whatsapp Correu

 Aquest tràmit et permet  presentar un suggeriment o queixa sobre un servei o actuació municipal així com a qualsevol proposta  per tal d'ajudar a millorar el funcionament dels serveis municipals.

Tramitació

Qui el pot demanar?

Qualsevol persona interessada directament o bé un/a representant degudament autoritzat o autoritzada, 

Si efectues el tràmit en representació d'una altra persona cal acreditar la representació . Si efectues el tràmit en representació d'una persona jurídica, caldrà que adjuntis els poders de representació.

Com es pot demanar?

  • TELEMÀTICAMENT si fas clic al botó "Tramitar".

Per tramitar telemàticament caldrà que disposis de certificat electrònic. Si no en tens, i vols fer-ho, consulta el tràmit Sol·licitud de Certificat IdCat mòbil Només necesssites DNI, targeta sanitària i màxim 5 minuts del teu temps.

Per efectuar el tràmit de forma presencial a qualsevol oficina, és imprescindible demanar cita prèvia o per telèfon al 93 788 71 41.

En tràmits presencials caldrà que t’identifiquis mitjançant DNI o qualsevol altre document identificatiu equivalent amb fotografia.

  • ALTRES CANALS DE PRESENTACIÓ atès l'article 16.4 de la Llei 39/2015.

Aquest apartat d'ajuda pot resultar-te d'interès si tens dubtes.

Quan es pot demanar?

Durant tot l'any.

Cost?

Gratuït.

Servei

Alcaldia

Termini màxim per resoldre i notificar

El termini màxim per resoldre i notificar és de 3 mesos a comptar des de la recepció de la sol·licitud, o des de la data d’aportació de la documentació requerida, en aplicació de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o normativa sectorial d'aplicació.

No obstant, d'acord amb el compromís de qualitat establert per l'ajuntament de Viladecavalls, el termini de resposta a les queixes i suggeriments presentants per la ciutadania és de màxim 30 dies hàbils des de la seva presentació.

Documentació que cal aportar

No requereix cap documentació. No obstant, en el moment de la sol·licitud pots aportar la documentació que consideris en relació amb l'assumpte que vols tractar.

 

Normativa

Sentit del silenci

Negatiu, vol dir que s'ha d'entendre rebutjada la sol·licitud.

Recursos

Per la naturalesa del tràmit no es contempla.

Ajuntament de Viladecavalls
C/ Antoni Soler i Hospital, 7-9
08232 Viladecavalls
Telèfon: 93 788 71 41
Podem ajudar-te?
Tancar
Baner Flotant Quadrat Telf Email
Projecte desenvolupat per Projecte desenvolupat per eCityclic i Proyecto web desarrollado por Semic